Mango ManiaNaked Juice Bar - Mango Mania


Måste vara en av de absolut bästa dryckerna, någonsin. Totalt förälskad! För er som undrar vad det här är för något så ska jag berätta för er att det är en slags smoothie. Det finns stort urval att välja bland och Mango Mania(!) är min oslagbara favorit. Jordgubb, chocklad och mango mfl är de smaker du kan välja bland. Just denna köpte jag i SKHLM i Stockholm och vet inte om det finns i någon annan stad? Finns det så gå och köp, nu!

Tips: att kombinera bländare och slutare


Hittills har jag haft problem med att på ett bra sätt kombinera bländaren och slutaren. Har suttit och funderat hur jag kan försöka öva mig fram till vad som skulle vara ett bra övningsexempel. Efter mycket om och men har jag hitttat ett sätt som fungerar för mig, vilket jag nu tänkte delge mig av. Här ovan {bilderna} ser ni hur jag har använt mig av ett stort glas vatten och isbitar. Jag tog hjälp av min kära mor som släpte ner isbitarna och vilket gjorde att jag kunde koncentrera mig på att enbart fotografera "splashen" av vattnet.

Jag fotograferade på "M" på ratten {Nikon D90} och därefter ändrade jag både slutartiden och bländar talet lite då och då för att se vilka tal jag ville ha för önskvärd resultat. Jag ville att bilden skulle frysa ut själva vattensplashen, vilket den gjorde på vissa deler av bilderna ovan.

Detta är mitt tips på hur ni kan öva er färdighet, jag kommer att fortsätta till träna tills detta sitter som attan! Övning ger färdighet!


Uppdate, jag fick en fråga kring ISOn här och jag minns inte riktigt vad jag hade men som ni ser på bilderna är den väldigt brusig vilket betyder att ISOtalet var högt. Dessa bilder blev inte de bästa, vilket jag kan säga utan att skämmas! Jag älskar att utvecklas och få nya utmaningar, detta är det nya hindret som jag ska överstiga.. I'll do it!