“This road is anything but simple”Riga, 2010Hemma från resan till Åland, Finland.
Det var en väldigt lyckad resa med fokus på att umgås med laget för placeringen i tuneringen var katastrof men med tanke på att vi fick mindre än 1 vecka på oss att förbereda oss så är det inte alls så konstigt. Det blev inte många timmars sömn den här helgen så på fredag och den kommande helgen kommer jag att ta igen det. Dessutom får man finbesök från Småland på torsdag eftermiddag, lovely!

Hej då Stockholm!Nu har jag packat det sista! Snart ska fixa mig och ta på mig de kläder jag ska åka i för att sen bege mig mot mina kusiner där jag ska spendera de sista timmarna innan jag möter upp tjejerna i laget på centralen. Jag skulle fortarande vilja stanna hemma men jag vet att det inte är någon valmöjlighet så det är bara att gilla läget lixom. Nu ska jag sluta klaga och göra det sista. Uppdaterar förhoppningsvis senare ikväll, önskar alla en trevlig fredag

“Cause baby you dont know a thing about me”Riga, 2010Nu ska jag börja att packa inför Åland resan. Känner mig fortfarande enbart halv motiverad men antar att det kommer förändras när man träffar flickorna i laget. Har lite ångest över att jag ska lämna kameran hemma men tror att jag inte kommer ha tid för att fotografera något och sen har jag mobilen som fotar helt okej bilder. Nu har man även fått lite csn pengar så man klarar sig vilket känns befriande! Nej nu måste jag börja packa så jag inte står där i sista minuten..