Brudklännings provning{ iPhone4 + Instagram - follow: msundin }


Idag fick jag se äkta glädje när jag fick följa min kompis Mikiss när hon skulle prova bröllopsklänning inför hennes stundande bröllop i sommar. Vi besökte MILAGRO   som var en super mysig affär med otroliga bröllopsklänningar. Närmsta tunnelbanastation är stadion (för er som är intresserade!) och jag har en känsla att man kommer inom en snar framtid kliva genom deras dörrar ännu en gång med Mikiss när hon väl bestämt sig för vilken klänning som är den hon bär på den stora dagen! Ser redan fram emot fotograferingen av brudparet :)
Bröllop - Instagram

The fifithy shades triology{ 1. Femtio nyanser av honom/Fifthy shadows of Grey 2. Femtio nyanser av mörker / Fifthy shades darker 3. Femtio nyanser av frihet / Fifthy shades freed }

  


Nu har jag blivit besatt av dessa böcker, bokstavligen besatt! Första boken (Femtio nyanser av honom / Fifthy shades of Grey) läste jag ut på två dagar ungefär. Köpte den vid 23.00 på torsdagskvällen efter träningen och läste lite grann men eftersom jag var tvungen att skriva på min tenta kunde jag inte läsa ut den på en gång så egentligen kan man säga att jag läste ut den under lördagen när jag åkte med A-laget till Örebro för handbollsmatch och gjorde debut. Hursomhelst, på söndagen efter min fotbollsträningen åkte jag och köpte uppföljaren (Femtio nyanser av mörker / Fifthy shades darker) och det här var helt klart min favorit hittills. Här är det så mycket mer än bara sex. Jag började läsa runt 20 på kvällen och jag sträckt läste tills jag var klar med hela boken nämligen 06.30 på måndags morgonen haha. I want my own Mr Christian Grey! ;}  Nu när jag inte har den tredje boken, som inte kommer ut på svenska först i januari 2013, kliar det i mina fingrar och läste ut den andra boken ytterligare en gång igår haha.
 
Gick in på cdon igår och beställde hela triologin på engelska. JAG MÅSTE LÄSA NU! Besatt? Jag? Nej inte alls haha! Loggade in på sidan idag och såg att "varorna packas", blev nästan arg och besviken för jag vill verkligen läsa skiten nu. Snarare.. måste läsa nu! Herregud, vad har dessa böcker gjort med mig?!
Bok