Examination{bilden är från förra examinationen}


Det kommer inte alls bli mycket liv i denna blogg de kommande dagarna och plugget är den skyldige. Det är sjukt mycket just nu, redovisning på fredag (som ej är klar) och på tisdag kl 22.00 ska examinationen in, vilket jag inte heller påbörjat. Paniken börjar krypa in sakta men säkert. Nu tänker ni "jösses, hon har ju nästan en vecka på sig" och ja så är det om man kollar dagar men i helgen ska jag förmodligen spela cup så där försvinner två heldagar. Tänkte bjuda på en fråga, Hur kan begrepp som symbolisk kapital och utbildningskapital användas för att beskriva och förklara dessa skillnader som du beskriver i punkt b (skillander mellan kön och beträffande klass och etnicitet) i Serige vid desas tidpunkter? och ja visst är den underbar? Allt som allt har jag 2500 ord på mig att besvara tre frågor vilket inte borde vara alltför svårt. Får inte glöma Oxfordsystemet (fotnötter) heller haha.


 

Guddottermin underbara guddotter AlishaJag minns allt. Varje sekund av vår tid tillsammans. Minns när din underbara mor berättade att hon väntade dig, minns första gången du somnade i min famn. Ditt leende väcker en sådan glädje inom mig att det är svårt med ord beskriva. Minns när du var liten och låg som en prinsessa i famnen, tiden går så snabbt och nu upptäcker du säker för fullt. Min lilla guddotter är inte längre en liten tös. Älskar dig!


Följ hennes vardag med sin underbara familj,

underbara mamman Caroline och storebrorprinsen Adam

Only girl in the worldNikon D90 AF-S nikkor 18-55mm / Modell: Bianca P. / Foto & Redigering: JagJösses har måndag redan kommit och gått? Det gick minst sagt undan, har knappt varit hemma idag så det kan ha med det att göra. Gick upp 10.45 idag, ja jag tog mig en välförtjänst sovmorgon, och åkte på seminarium 13-16 och därefter raka vägen till bion. Åt en snabb middag och sen upp till biosalongen för att se Harry Potter and the Deathly Hallows. Blooody wounderful. Nu sitter jag här hemma och ser att jag fått mitt mejl från min vfu-handledare som dock inte svarat på allt så vet inte riktigt hur jag ska göra imorgon men det orkar jag inte tänka på för stunden. Imorgon skall jag vara i skolan vid 10 snåret och vet inte alls hur länge jag stannar där men vid 18 har jag, förhoppningsvis, fotbollsträning.. vädret har på senaste tiden gjort att träningarna ställts in! Håller tummarna för träning..