Att välja rätt vitbalans


Något man inte tänker på är att vitbalans inställningar kan hjälpa dig att skapa en "varmare" känsla i bilden beroende på vilken inställning du använder dig av. Bilderna ovan ser ni just skillnaden mellan två olika vitbalansinställningar. Måste erkänna att jag tidigare inte var så insatt i just detta kring med vitbalans men det underlättar för att skapa de varmare bilder som många vill ha! Vet att Elin Kero (Nevnarien) har skrivit ett bra inlägg om detta så vill ni läsa mer detta kan ni besöka hennes blogg och läsa om det här.

Varning - känsliga tittare varnas!


Nu har det gått lite mer än två veckor sen jag opererade mig för nervskadan i handen. För er som inte vet vad som har hänt kan läsa om det här! Det är inget allvarligt. Förutom att det inte har läkt ihop på tre ställen tycker jag att det ser finfint ut.
Valde att avdramatisera bilden lite genom att göra den i svartvit för att med färg såg det riktigt äckligt ut haha - allt för att ni inte ska bli för äcklade :] På fredag har jag första sjukgymnastpasset för handen och det ska bli spännande. Har en deadline att hålla mig till när det kommer till handbollen vilket betyder att det nu är upp till bevis ifall jag kan hålla det!

Hoppas ni får en grym onsdag sötnosar!