Don't close your eyes we're all in this together

Godmorgon bloggvärlden! Sitter på Karolinska fysiologiskas väntrum och väntar på min läkare. Ska nämligen på sjukgymnastik för astman. Det är andra gången jag ska gå på detta, första gången var när jag var typ femton eller något liknande. Efter jag har varit här ska jag till nästa sjukgymnastikpass fast för mitt knä. Efter det ska jag träffa en gammal kompis vilket ska bli jätte roligt :)

I måndags träffade jag Caroline och hennes barn där Adam för första gången uttalade mitt namn, åh min prins vad underbar du är. Och Alisha har blivit en sån stooor tjej, min lilla prinsessa har blivit så stor kan knappt fatta att hon redan är snart sju månader, galet.

Hey, I made it and I'm the worlds greatest

Finally Im done, hemexaminationen är avklarad och den muntliga redovisningen gjordes idag vilket är otorligt skönt. Kan inte förklara med ord hur lättad jag är över att ha allt klart. Ikväll ska min studiegrupp fira med en pubrunda dock har jag träning till 20.30 så vet inte om jag kommer följa joina dom.

Har precis kollat klart på Flickvänner från förr som jag kommer göra ett kollage om senare men nu tror jag att det blir en tupplur medan jag småglor på en film, vet inte vilken ännu dock men det får vi se. Är verkligen helt slut och som det ser ut nu kommer jag verkligen inte orka gå ut ikväll, trist men true. Måste sen ta tag i alla kommentarer jag har obesvarade men så blir det när man studerar på universitetet. Nu har jag knappt två veckor kvar i skolan, sen blir det VFU (verksamhetsförlagdutbildning) vilket betyder att man är ute i förskolor och utbildar sig typ. Spännande! Hey, snart är det helg igen för imorgon är det onsdag och halva vecka har gått..

I helgen kvalar vi för spel i Division 1,
blir nog inte kallad för jag har varit skadad..

When you're not sure, you gotta trust your feet to know the right way

Nikon D90 AF-S nikkor 18-55mm, Close-Up filter +10

Efter att nästan pluggat sönder min hjärna är jag nästintill klar med min första examination. Jag har knappt en halv läroplan, ska få in hundra ord, och sen skriva uppgift två som handlar om kvinnornas betydelse i förkolans historia från 1800-talet fram tills idag å som ska vara på 500 ord. Så jag har kvällen på mig idag och hela dagen imorgon, den ska vara inne 12.00 på måndag. Det känns riktigt bra måste jag säga...

Lovade er att publicera lite bilder från promenaden ifall jag hade tid vilket jag har, så får ni nu två bilder som jag tycker blev coola. Sen har jag även fixat en ny höst version av designen vilket gillas. Nu ska jag koppla av en stund till sen skall jag plugga och se på Milan, heja Zlaaaaatan