Benny & Fanny{ Ett stort grattis till Benny & Fanny som idag blev man och fru }

Idag var jag iväg på bröllopsfotografering i Ulrikdals Slottspark och fotade brudparet Benny och Fanny. Ett sånt otroligt vackert par! Måste även säga att Fanny var otroligt vacker i sin brudklänning och verkligen sken av glädje :) Önskar dem all lycka  
 
Dessutom fick jag med mig en assisten idag som var Felicia och var super duktigt. Med tanke på det dåliga vädret var det tur att jag fick hjälp för annars vet jag inte hur dagen hade slutat. Super tack fina!
Bröllop

Inför bröllopsfotografering{ Samtliga bilder i kollaget är lånade från » flickr }

Mitt tips inför ett bröllopsjobb är att samla en mapp med bröllopsfotografier som inspiration. Inför morgondagens bröllopsfotografering samlade jag ihop en bunt bilder för cirka två veckor sen som jag med jämna mellanrum återvände till för att på nytt få nya idéer och inspiration inför mig egna fotografering. Mappen kommer att finnas kvar på min dator och planerar att använda den inför varje bröllopsfotografering, självklart kommer den att uppdateras och rensas på bilder allteftersom..
 
Varför har jag en samling med bilder? Eftersom jag fortfarande är rätt ny inom bröllopsfotograferandet känner jag mig rätt osäker i vissa situationer. Jag lugnar min nervositet genom att kolla igenom en massa bilder och får inspiration. Dessutom har jag gjort ett par kollage av mina favorit bilder, olika poser för brudparet, som jag sen skrev ut på A4 papper och som jag tar med mig imorgon! Kommer bli grymt :)
Bröllop - Planering - Tips&trix