Kraschad dator

Jag gråter. Alla mina bilder på datorn är borta. Gone. Datorn har kraschat och jag vet inte vad jag ska göra. Alla mina porträtt bilder är borta. Panik. Ångest. Alla bilder från Midsommar helgen i Figeholm är även dom borta, över 800 bilder(!) - jag vill bara gråta. Jag har alltid tänkt att jag måste köpa mig en extern hårddisk men har ALLTID skjutit på det. I dagens situation slår jag mig på käften och tänkter "Rätt åt dig!" men inte minskar det ångesten.

Även om det kanske är försent för bilderna åker jag imorgon och köper en extern hårddisk. Det är för sent för bilderna som nu är försvunna men det hindrar mig från att hamna i en liknande situation i framtiden.. ❤

Figeholm, Småland

Sitter i skrivande stund ute på uteplatsen och njuter av att vara i underbara Figeholm, Småland. Imorse vaknade man av ett ordentligt åskdunder och väcktes en och en halv timme före väckarklockan skulle ringa men valde att gå upp och hoppa in i duschen. Istället för en morgon full av stress hann jag göra tre så mycket än vad jag egentligen skulle ha gjort så det kändes bra. Usch myggen börjar komma..

Imorgon väntar en spännande dag och jag hoppas på en tur på sjön men det återstår att se hur vädret beter sig. Jag har fotat lite växter och sånt idag men hoppas på lite mer saker att fotografera imorgon :] Smart som jag var idag förde jag över två filmer på usb minnet så jag har lite att se på ikväll om jag inte kan somna.. Nu ska jag umgås med pappa och mamma lite, godnatt!

“What kind of guy would I be”


Jag finner inga ord. Chris Medina Otrolig människa. Otroliga sångare. Tänk om världen bestod av flera liknande män. Oktober 2009, två månader innan deras bröllop, ser han sin fästmö sätta sig i bilen och åkte iväg till jobbet, några timmar får han ett samtal och åker direkt till akuten. Där finner han sin tjej skadad och medvetslös liggande i koma och läkarna berättar att det inte ser ljust ut. Läkarna rekommendera att stänga av de livsuppehållande maskinerna men Chris vägrar och två månader senare vaknar Juliana ur sin koma, dock med hjärnskador.

Hans flickvän bad honom att söka in till Idol vilket han gjorde, 2011, där deras historia kom ut och han kom bland de top 40 av de sökande. Nu har han kommit ut med sin singel What Are Words {klippt ovan} och det är kärlek. Jag lyssnar på den om och om och om igen, hela kvällen. Jag är förälskad i denna människa. Texten, åh det finns inga ord. LYSSNA, och ni kommer förstå vad jag menar. Låten är inte alls lika stor i USA som den är här i Sverige eller övriga norden, vilket Medina förklarar i ett klipp att vi hört låten och sen deras historia. Vi förälskar oss ytterliggare efter kunskapen kring olyckan. Vilket på ett sätt kan vara sant men jag förälskade mig i den första gången jag hörde den på radion och idag har jag lyssnat på den konstant. Texten etsar sig fast i hjärnar och den är så vacker. Chris Medina, vi behöver fler som du

And I'm gonna be by your side I would never leave when she needs me most..