Det kommande åretMinska intaget av godis, läsk, chips och dylikt. Ska istället öka träningsdosen utöver fotbollen.

Dock finns det få undantag som på födelsedagar eller kalas etc.
Jag hade ett liknande löfte för flera år sen och utgången av det var inte alls önskvärt haha. Men detta år är jag riktigt taggad för detta löfte, vilket betyder att jag rejält ska minska intaget av onyttiga saker. Har egentligen smygfuskat lite med träningsdoset, var ute idag på en löprunda på 30 min och sen efter det promenerade jag i 30 minuter samtidigt som jag njuter av det sista intaget av julmusten och godis på lääääänge. Funderara även på att köpa ett gymkort vilket skulle vara grymt. Snarare perfekt faktiskt. Känner verkligen att detta är perfekt, en bra start på 2011 och som förhoppningsvis håller länge.

No strings attachedNikon D90 AF-S nikkor 18-55mm / Modell: Josefin L. / Foto & Redigering: Jag

Beautiful BiancaNikon D90 AF-S nikkor 18-55mm / Modell: Bianca P. / Foto & Redigering: Jag


Ännu en dag har kommit och gått. Sitter just nu och kollar på "Flood" och ska snart äta middag. Skulle ha fotat Sofie imorgon men sjukdom har gjort att vi blivit tvugna att ställa in. Vilket ger mig möjlighet att plugga lite vilket jag verkligen borde göra, vilket jag även kommer att göra hoppas jag haha. Beställde en bok idag för 255:- och det var bara EN F*CKING bok, tänkt dig då 8st totalt för en stupid kurs, bara där blir man fattig så plånboken skriker.

Om någon timma ska jag se på en film med mamma, den heter "Rec" och som handlar om följade: kretsar kring tv-reportern Ángela och hennes kameraman Pablo som gör ett inslag om ett nattskift på en av Barcelonas brandstationer. Hon får under en natt följa med brandmännen Álex och Manu. Stationen får in ett larm från en gammal kvinna som är instängd i sin lägenhet. När de anländer och brandmännen och två polismän bryter upp dörren till kvinnans lägenhet attackerar plötsligt kvinnan en av poliserna och biter honom. Snart framkommer det att en våldsam, okänd, muterad sjukdom infekterar personer i huset via saliv. Polisen och militären sätter huset under karantän och kamerateamet, brandmännen, polismännen och invånarna i huset blir instängda samtidigt som kameramannen fortsätter att filma händelserna.